Laatste wens van meisje: iemand taseren

Een zestienjarig meisje met leukemie had een opvallende laatste wens: iemand neerschieten met een tasergeweer stun gun. En de politie van McConnelsville (Verenigde Staten) bracht de droom van Alyssa Elkins in vervulling. Eén van de agenten en haar oom waren de slachtoffers.
Alyssa vecht al twee jaar tegen kanker en besliste vorige maand om zich niet meer te laten behandelen. Volgens de dokters heeft ze nog maar enkele maanden te leven, dus besliste het meisje om een 'bucket list' op te stellen met dingen die ze nog zeker wil doen.
Naast een bezoek aan een Broadway-musical, een dagje wellness of een boodschap in een fles versturen, wou Alyssa ook iemand neerschieten met een stun gun. De lokale politie ging in op haar verzoek en maakte zelfs een persoonlijk politie-uniform voor haar.
Niet enkel een agent maar ook haar oom offerde zich op om het verzoek van Alyssa te ondergaan. "Ik doe alles voor mijn nichtje, zelfs als het een beetje pijn doet", vertelde hij.
Maar het schieten gaf toch niet zoveel genoegdoening als gehoopt. "Dit doe ik nooit meer!", zei het meisje achteraf, die toegaf dat het meer pijn leek te doen dan ze had verwacht.