Kruipt daar een naakte man uit Buckingham Palace?

Een naakte man aan Buckingham Palace? Jawel, u leest het goed. Op het internet is een video opgedoken waarin te zien is hoe een naakte man uit een raam van het koninklijke paleis in Londen komt geklauterd. Een hoax of niet?

Het filmpje werd online gezwierd door Anders Dahlberg. "Kijk wat we gezien hebben in Londen", staat er in het Zweeds bijgeschreven. "Echt geschift!"

Op de beelden lijkt het alsof de Zweedse toeristen de beroemde wissel van de wacht filmen bij Buckingham Palace. Ineens zoomt de video echter in op een van de bovenste ramen, waar een bijna-naakte man - hij draagt nog één sok - naar beneden klautert met behulp van aan elkaar geknoopte lakens. Halverwege verliest hij echter zijn grip en stort schijnbaar te pletter.

Was prins Phillip vroeger thuisgekomen dan voorzien? Buckingham Palace wenste in ieder geval niet te reageren op de video, die intussen al meer dan 200.000 keer bekeken werd, en ook de politie zei geen meldingen van gekwetste naakte mannen ontvangen te hebben. Een (goed gemaakte) hoax? Waarschijnlijk wel dus, maar dat maakt het niet minder plezant.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels