Kruipt daar een naakte man uit Buckingham Palace?

Een naakte man aan Buckingham Palace? Jawel, u leest het goed. Op het internet is een video opgedoken waarin te zien is hoe een naakte man uit een raam van het koninklijke paleis in Londen komt geklauterd. Een hoax of niet?

 1. Dramatische coronaprik eindigt op de grond voor man met zware fobie voor naalden
  Play

  Dramati­sche coronaprik eindigt op de grond voor man met zware fobie voor naalden

  Een vaccinatie in het Braziliaanse São Paolo loopt niet bepaald van een leien dakje wanneer een man met een grote angst voor naalden aan de beurt is. De kerel vergaat van de zenuwen en trilt als een juffershondje. Na zijn prik neemt zijn schrik zo de bovenhand dat hij domweg van zijn stokje gaat. Zeg ervan wat je wil, maar hij komt zijn angsten toch maar mooi onder ogen én hij heeft zijn vaccinatie beet!
 2. Hoofd van de grootste familie ter wereld overleden in India

  Hoofd van de grootste familie ter wereld overleden in India

  De 76-jarige Ziona Chana, oftewel het hoofd van de grootste familie ter wereld, is overleden in de Indiase staat Mizoram. De man laat maar liefst 38 vrouwen, 94 kinderen, 33 kleinkinderen en een achterkleinkind na. Chana was de leider van een religieuze sekte die gelooft in polygamie, een praktijk waarbij iemand met meerdere personen trouwt. De man leed aan diabetes en hoge bloeddruk, wat de oorzaak van zijn overlijden zou zijn geweest.