Koppel vrijt in park voor ogen van kinderen, voorbijganger deelt enkele meppen uit

Facebook
Opschudding in een park in Leeds vorige zondag: een koppeltje lag er te vrijen, zonder rekening te houden met de kinderen die in de buurt rondliepen. De pret duurde tot een voorbijganger de man van het stel enkele meppen kwam verkopen.

Intussen was een moeder voor de tweede keer naar de politie aan het bellen. "Ik heb jullie een half uur geleden al eens verwittigd, twee personen hebben hier seks. De kinderen die cricket aan het spelen zijn, zien het allemaal gebeuren. Nu zijn ze weer stevig van jetje aan het geven, maar er is nog geen politiewagen komen opdagen."

Op de achtergrond roept nog iemand dat ze "hiervoor al vijf keer gebeld hebben". Vervolgens neemt een man in witte trui het recht in eigen handen.

"In dronken toestand achter stuur"
De politie gaf toe dat ze pas 46 minuten na de eerste oproep ter plaatse gekomen zijn. "Maar op dat moment hadden de tortelduifjes het park al verlaten", aldus een woordvoerster. "Agenten konden hun wagen wat later gelukkig wel aan de kant zetten. De vrouw werd gearresteerd omdat ze in dronken toestand achter het stuur zat."

"Het onderzoek naar wat er in het park gebeurd is, gaat intussen verder. We blijven getuigen contacteren. Dat het de nodige tijd duurde vooraleer de patrouille ter plaatse was? Daar bestaat een logische uitleg voor: we maken van elk telefoontje een risico-inschatting, er waren op dat moment dus dringendere zaken."
48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jurgen Van Den Bergh

  Terecht klop gekregen.

 • Melissa Muñoz

  Het is niet te geloven dat mensen dit gaan vergelijken met de borst geven in het openbaar.. Da's de wereld op zenne kop! De borst geven gebeurd omdat het kind honger heeft en gevoed moet worden. Seks int park? Twee geilerds die zich niet kunnen inhouden of geen geld hebben om een hotel te betalen en dan maar zonder schaamte hun zaakje int park oplossen. Da zijn appelen met peren vergelijken!

 • Gino Denil

  Geweld is in elk geval voor kinderen minder pedagogisch verantwoord dan vrijen in het openbaar. En borstvoeding is geen seksuele daad, behalve voor ziekelijke geesten.

 • Dolph Duran

  Mensen die de liefde wat bedrijven... ziet er nog keurig uit, maar geweld gebruiken dat kan niet door de beugel.

 • jozef lenaers

  Dan weten de kinderen tenminste hoe ze gemaakt zijn .En ze kunnen er nog wat van leren ? Laat de natuur toch zijn gang gaan