Koppel deelt schattig kiekje. Maar geschifte optische illusie laat iedereen twee keer kijken

Niets is wat het lijkt...
Imgur Niets is wat het lijkt...
Zowat ieders timeline op social media staat vol met beeldige foto's van familie en vrienden. Je scrolt er eens haastig door maar sommige kiekjes eisen meer aandacht op zoals deze romantische vakantiefoto die een 'onfatsoenlijke' optische illusie creëert. Zie jij het?

Het beeld toont een koppel dat een leuke tijd beleeft op een boot. Maar vreemd genoeg lijkt het bij een eerste aanblik alsof de man naakt is. Althans dat is wel veel mensen schrijven bij het beeld sinds het twee dagen geleden op Reddit werd gepubliceerd.

Zo meldt een 'Redditor': "Eerst dacht ik na het bekijken van de thumbnail dat hij poedelnaakt was. Dan besefte ik dat het om zijn hand ging en haar benen."

Dat de man met zijn vinger naar beneden wijst , helpt ook al niet. Waar de foto genomen werd, is niet geweten. Feit is dat de optische illusie ontzettend veel surfers weet te fascineren. Sinds de publicatie hebben al meer dan 1,5 miljoen mensen de vakantiefoto bekeken. Velen zien onmiddellijk wat er aan de hand is, anderen ontdekken met de beste wil van de wereld niet wat er zo bijzonder is. En jij?

Imgur: The most awesome images on the Internet

Imgur: The most awesome images on the Internet.