kos
Volledig scherm
© kos

Knappe studente geeft naakt performance op trappen unief

Een studente heeft voor opschudding gezorgd in Texas. Ze zat naakt op de trappen van haar universiteit in de conservatieve staat. Ze deed het naar eigen zeggen in naam van de kunst. Met haar performance wilde ze haar eigen lichaam 'deseksualiseren'. Een paar studenten ondernamen een poging om haar aan te kleden maar ze bleef onverstoorbaar zitten.

 1. Zuid-Korea introduceert robots in kleuterklassen om kinderen klaar te stomen voor hoogtechnologische toekomst
  Zuid-Korea
  2

  Zuid-Ko­rea introdu­ceert robots in kleuter­klas­sen om kinderen klaar te stomen voor hoogtechno­lo­gi­sche toekomst

  De regering in Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, heeft een nieuw initiatief gelanceerd waarbij robots in kleuterklassen worden gebruikt als leermiddel. Op die manier hoopt de regering kinderen voor te bereiden op de hoogtechnologische toekomst en wil ze hen bekend maken met artificiële intelligentie (AI). De ‘Alpha Mini’-robot is amper 25 centimeter groot en kan dansen, zingen, verhaaltjes vertellen en zelfs kungfu-bewegingen aanleren.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.