Ga naar de mobiele website
^ Top

Knappe lerares betrapt op seks met leerlinge

Een knappe lerares heeft een lesbische relatie opgebiecht met een van haar leerlingen. De Britse die les geeft aan een hoog aangeschreven privéschool in Londen zit in de cel.

Met meisje jonger dan zestien
Helen Goddard (26) geeft toe dat ze zes keer seks had met een meisje jonger dan zestien. Volgens rechter Anthony Pitts gaat het om een ernstige zaak. "U heeft schuldig gepleit op zware beschuldigingen", sprak hij. De muzieklerares kent op 21 september haar straf. Intussen staat ze al op de lijst van seksuele delinquenten.

Dido
De bal ging aan het rollen toen de directrice van de school geruchten over de affaire opving. De politie en sociale dienst werden verwittigd en de lerares werd op heterdaad betrapt. Ze was met de leerlinge aan het foefelen toen de politie in de school binnenviel. De directrice zette na de inval meteen een boodschap op haar website waarin ze duidde op het feit dat de school meteen haar verantwoordelijkheid genomen had. "We zijn bezorgd om het welzijn van onze leerlingen en hebben daarom onmiddellijk gehandeld in deze zaak. We hebben ook onze volledige medewerking toegezegd aan de politie', luidde haar boodschap. De school wil haar goede reputatie bewaren. Een van de ex-leerlingen is de bekende Britse popster Dido. (hlnsydney)

Helen Goddard (26) had seks met een van haar leerlingen.
Helen Goddard (26) had seks met een van haar leerlingen.


Meld een bug