Kim Jong-un werkt aan potentie met sloten 'slangenwijn'

Een ongedateerde foto van Kim Jong-un, vandaag verspreid door het North Korean Central News Agency (KCNA).
epa Een ongedateerde foto van Kim Jong-un, vandaag verspreid door het North Korean Central News Agency (KCNA).
De Noord-Koreaanse despoot Kim Jong-un worstelt naar verluidt met een potentieprobleem. Om daar een mouw aan te passen drinkt de dictator liters 'slangenwijn'. Dit is een drankje op basis van cobragif en rottend vlees. Santé.

Deze geruchten zijn aanleiding tot speculaties allerhande. Volgens het volksgeloof  in een van de meest gesloten landen ter wereld zou de 'slangenwijn' penisverlengend werken. Vermits hij de jongste tijd nogal verdikt is, zou de grote leider immers al lang niet meer van de aanblik van zijn 'kleine leider' hebben kunnen genieten, klinkt het spottend. Kim Jong-un zou een grote voorliefde hebben voor Zwitserse kaas en Johnnie Walker. Sommige spreken van een verslaving.

Opvolging
Het speciale gifdrankje zou bovendien goed zijn voor de potentie en de vruchtbaarheid. Goed meegenomen want de 31-jarige dictator zou namelijk verwoede pogingen aan het ondernemen zijn om zijn gegadigde Ri Joi-Su (22) te bezwangeren. Hun dochtertje Ju-ae is inmiddels al twee jaar.

Volgens een Noord-Koreaan in ballingschap zijn de zaken duidelijk. "Kim Jong-un is gewoon te zwaarlijvig om zijn vrouw seksueel te bevredigen. Logisch dat zijn echtgenote niet zwanger raakt".