Ga naar de mobiele website
^ Top

Katy Perry verrast museumbezoekers

screenshot
Katy Perry is altijd wel te vinden voor een grapje en leuke manieren om haar muziek te promoten. En dus maakte ze samen met het tijdschrift Vanity Fair een video waarin te zien is hoe ze de bezoekers van het Whitney Museum in New York voor de gek houdt.

De 32-jarige zangeres maakt zichzelf onderdeel van een moderne kunstexpositie in het Whitneymuseum in New York. Perry verstopt zich met haar lichaam onder een picknicktafel, alleen haar hoofd steekt omhoog door een gat in de tafel en rust op een bord met fruit. Bezoekers worden vervolgens door een presentator gelokt naar de 'bijzondere expositie'.
Het kunstwerk wordt aan de nietsvermoedende museumbezoekers gepresenteerd als het laatste werk van ene Katheryn Hudson.

De meeste bezoekers luisteren en bekijken de picknicktafel goed en sommigen denken Perry te herkennen. Er volgt de schrik als het hoofd van Perry beweegt en begint te praten. Dan weten een aantal mensen het zeker: het is de zangeres.

Katy Perry bracht haar nieuwe single Bon Appétit uit op 28 april en de muziekvideo volgde op 12 mei. Daarin is te zien hoe de zangeres en haar lichaam als een gerecht wordt bereid.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug