Kater valt postbodes aan

Postbodes lopen het huis van Tracy Brayshaw voorbij. Ze zijn de aanvallen van haar kater beu. Al drie postbodes beweren dat ze het slachtoffer werden van de terreur van Tiger. De kater sprong op een postbode, krabde een arm van een collega open en een been van een derde postbode.

De eigenaar van de kater, een apotheekbediende van 43 heeft moeite met de verhalen van de postbodes. "Ik vind de beweringen ongeloofwaardig. Tiger heeft geen energie meer om postbodes aan te vallen. Hij is al negentien jaar oud en slaapt twintig uur per dag. Als hij in een boom klimt dan moet hij daarna drie weken uitrusten", aldus Tracy.

De postbodes zeggen dat de kater hen opwacht en dan vliegensvlug toeslaat vanachter het kattenluikje. "Onmogelijk", beweert Tracy. "Hij kan nog amper springen. Hij staat wankel op zijn poten en onze veearts vindt het een wonder dat hij nog leeft." 

Bij de post is de boodschap duidelijk. "We zoeken een manier om de post van mevrouw Brayshaw aan huis te bestellen zonder dat een van onze bedienden opnieuw gewond raakt." (vsv)