Kashe Quest (2).
Volledig scherm
Kashe Quest (2). © Videostill Fox

Kashe (2) toegelaten als jongste lid van Amerikaanse hoogbegaafdenkring Mensa

Pas 2 jaar is Kashe Quest, maar ze weet feilloos Amerikaanse staten op de kaart aan te wijzen en te benoemen. Ze telt tot honderd, lepelt het alfabet op en kan vijftig gebaren uit de gebarentaal. Met een IQ van 146 is ze nu toegelaten als het jongste lid van de Amerikaanse tak van hoogbegaafdenkring Mensa.

5 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 maanden geleden
  Men kan slim zijn maar daarom is men nog niet intelligent. En zeker niet wijs.
 • Lisette van Dijk

  4 maanden geleden
  Twee van mijn kinderen een klas laten overslaan, omdat ze intelligent genoeg waren. Bij de jongste twee dat bewust niet gedaan. Laat ze zich maar eens vervelen... Als ouders leer je ook met vallen en opstaan en wij hebben geleerd dat een kind zich laten vervelen ook heel gezond kan zijn. Dan MOETEN ze kind zijn.
 • Johan Vanhoutteghem

  4 maanden geleden
  Dat wordt een hele uitdaging voor het kind en zijn omgeving. Hopelijk mag Kashe gelukkig worden.
 • Joke Kay

  4 maanden geleden
  Op die leeftijd heeft niks met IQ te maken maar repetitie leren. Enkel herhalen en nog eens herhalen. Mijn zoon kon net hetzelfde toen hij twee jaren oud was. Op zijn 3rde begon hij te leren schrijven en lezen. Terwijl hij slim is heeft hij toch geen IQ van 146.
 • jo vissenaeken

  4 maanden geleden
  Hopelijk laten ze haar ook kind zijn en een leuke jeugd beleven.met vallen en opstaan. Het is een mens geen machine .
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).