Kapsalon met topless kapsters geopend in Sydney

Een coiffeur van Poolse afkomst in Sydney heeft het gat in de markt ontdekt. Onlangs opende hij in de drukke Oxford Street het kapsalon met de veelzeggende naam 'Hot Cuts' waar bevallige kapsters eerst uit de kleren gaan om vervolgens de klanten topless een nieuw kapsel aan te meten. Wojtek Wasilewski (26) deed er anderhalf jaar over om voldoende personeel te vinden dat bereid was te strippen in het kapsalon. Nu heeft de Poolse Aussie een bloeiende zaak met tevreden klanten (zie filmpje onderaan). De prijzen zijn uiteraard niet van de poes: een volledige beurt (inclusief wassen haar, knippen en 10 minuten hoofdmassage) kost een dikke 40 euro.

De uitsluitend mannelijke klanten zijn razend enthousiast. Je haar laten wassen door een topless kapster die vervolgens halfnaakt je kapsel onder handen neemt en desgewenst ook een sensuele hoofdmassage geeft, is dan ook een aantrekkelijk aanbod voor heel wat Sydneysiders. "Business is booming", straalt Wasilewski. "De telefoon staat hier constant roodgloeiend. Ik wilde een kapsalon maken zoals een mannenclub. Het succes verbaast me allerminst, want we hebben echt knappe kapsters in huis gehaald."

Extra
De reclame op de website van Hot Cuts spreekt dan ook boekdelen: "Ons kapsalon heeft alles wat je kan verwachten, plus één extra factor: onze kapsters zijn niet enkel sexy, ze werken ook topless. U hoort het goed, heren. Beeld je een zaak in waar je haar gewassen wordt en geknipt terwijl een fraaie kapster je al haar troeven showt." (kh)

De website van het revolutionaire kapsalon

Photo News