De bestuurder bleek een jongetje van amper vijf jaar oud te zijn.
Volledig scherm
De bestuurder bleek een jongetje van amper vijf jaar oud te zijn. © screenshot

Jongetje (5) van snelweg in Utah geplukt: “Ik ga Lamborghini in Californië kopen”

De wegpolitie van de Amerikaanse staat Utah heeft gisterenmiddag een jongetje van vijf aan de kant van de snelweg gezet. De knaap was na ruzie met zijn mama in de SUV van zijn ouders gestapt en reed zélf richting Californië. Daar wou hij zich een Lamborghini aanschaffen. Hij had alvast een bedrag van 3 dollar (2,75 euro) op zak.

4 reacties

 • sjaak vanslembrouck

  2 jaar geleden
  in de US is dit is veel wat midner indrukwekkend gezien ze daar bijna allemaal met een automatische versnelling rondrijden. met een manueel zou die nooit van de oprit geraakt zijn.
 • Gunter Verleyen

  2 jaar geleden
  Aan doorzettingsvermogen ontbreekt het die knaap niet en een lamborghini voor 3,0 $ wil ik ook wel
 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Inderdaad, een echte petrolhead. Als ik een zoon zou hebben zou ik wensen dat het zo eentje is. Grandioos. En hoe kan je je daar kwaad op maken ?
 • Willy VDH

  2 jaar geleden
  Haha, das een echt petrolhead. Vroeg geleerd, oud gedaan. Laat dit zijn streefdoel zijn voor zijn studies voor een topjob later.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.