Jongeren stomdronken achtergelaten in de vrieskou

Politie Hoeksche Waard
Een meisje van 17 en een jongen van 18 jaar zijn volgens de politie van het Nederlandse Hoeksche Waard dit weekend aan de dood ontsnapt toen ze stomdronken werden achtergelaten door hun vrienden.

Als zij niet door toevallige voorbijgangers waren gevonden, dan had dit dramatisch af kunnen lopen, zegt de politie, die de actie van de vrienden "zeer triest" noemt. Het meisje dat gisteravond werd gevonden in Numansdorp, moest mee met de ambulance. De jongen, die in Oud-Beijerland op straat werd aangetroffen, is door zijn ouders opgehaald.

De nacht ervoor is er volgens de politie Hoeksche Waard ook al een 18-jarige jongen onderkoeld geraakt in Strijen, nadat hij stomdronken was gedumpt door vrienden. Ook hij moest naar het ziekenhuis. "Als je samen drinkt, zorg dan ook goed voor elkaar als het misgaat."
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • geert vlietinck

  Sterke drank en jonge gasten in mijne tijd leerden we eerst pinten drinken dan pas mochten we aan het zwaarder spul.

 • didi baba

  drank en roken ..de vijand van de jeugd!!begin met de leeftijd optetrekken naar 18

 • Guy Dupont

  Goede mes. Hopelijk leren ze iets van. En over zogezegde vriendschap en over drinken.

 • Kenny Smets

  Vroeger legde we zo n mensen nog zelf in bed want vrienden gingen voor elkaar door het vuur. Nu ???

 • Jan Van Boterdael

  Ik begrijp dat ook niet,drinken dat ge niet meer op uw benen kunt staan,Heb vroeger ook stevig uit geweest maar ben altijd thuis geraakt.