Jongen weigert voeten van treinstoel te halen, deze pittige dame reageert op de perfecte manier

Een wel heel verhitte discussie op een trein in Canada: een vrouw kon niet lachen met het feit dat een jongen zijn benen op het stoeltje tegenover hem legde en wilde hem een lesje leren. Miel Vasulka lijkt daarbij op zijn voeten te gaan zitten, iets wat hij ook duidelijk aangeeft. "Ga van me af", klinkt het meermaals. Maar daar wil de pittige dame in eerste instantie niets van weten.

Het gekibbel gaat intussen wel lustig verder. Nadat ze elkaar "dik" genoemd hebben, vraagt de kerel zich af of er een regel bestaat die zijn gedrag verbiedt. "Er zijn veel regels waar je je in de maatschappij moet aan houden", luidt het antwoord.

Waarop hij haar van het zitje jaagt. "Ik heb alle recht om jou van me af te duwen", klinkt het. Vasulka trekt vervolgens aan de noodrem. "Je had me gerust kunnen laten, dit zijn jouw zaken toch niet?", fulmineert de jongen. "Jij bent hiermee begonnen! Nu heb je de hele trein laten stoppen, voor wat eigenlijk? Ik sta op het punt om in je gezicht te spuwen."

"Als ik ergens onrecht zie probeer ik in te grijpen"
Het filmpje is intussen zodanig viraal gegaan dat Vasulka uitgegroeid is tot een ware heldin. Een voorbijgangster vroeg zelfs al een selfie met haar. "En toen ik een koffie wilde gaan drinken, zag ik mezelf op tv. Maar ik wil benadrukken dat ik nooit op zijn voeten gezeten heb. Dat zou ongepast geweest zijn, ik zat er net vóór."

"Wat hij dan met 'get off me' bedoelde? Dat ik hem met rust moest laten zeker? Ik probeer alleen maar van de wereld een betere plek te maken. Stapje voor stapje. Als ik ergens onrecht zie -hoe klein ook- probeer ik in te grijpen." Een klacht diende Vasulka uiteindelijk niet in.