Jonge moeder slikt drug 'molly'. Even later moet politie haar en haar halfnaakte kindjes van richel redden

rv
In Delray Beach (Florida) hebben agenten afgelopen zaterdag twee halfnaakte kinderen en hun geestelijk instabiele moeder van een richel op de eerste verdieping gehaald, zo'n vier à vijf meter hoog.

De 23-jarige vrouw hallucineerde en weigerde binnen te gaan met het eenjarig jongetje en het driejarige meisje. Terwijl een van de agenten op de grond inpraatte op de vrouw, brachten twee collega's haar en haar kinderen in veiligheid. Dat was lastig, want het had geregend en de richel was nat.

De moeder weigerde de kinderen los te laten. "Ze waren ongelooflijk bang, aan het wenen en halfnaakt", vertelt een van de agenten, Mike Debree. Op de beelden is ook te zien hoe de vrouw eerst niet gelooft dat de agenten echt zijn, en hoe ze meermaals vraagt hun penningen te zien.

Drug

De vrouw vertelde de politie dat ze 'molly' had genomen, een poedervorm van pure MDMA. Ze werd gedwongen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis en kan aangeklaagd worden. 

De agenten filmden de redding met hun bodycams.
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Yvan Lissens

  Citaat uit een artikel op het Internet"Een rapport van de DEA in Amerika ontdekte dat slechts 13% van alle in beslag genomen Molly daadwerkelijk MDMA bevatte. En dat is behoorlijk zorgwekkend, omdat de meeste mensen zich niet afvragen wat ze slikken". Dat mens kan dus eender welke rommel genomen hebben, in de veronderstelling dat het "molly" was.Partydrugs zijn dus niet zo onschuldig, zoals de gebruikers zelf, graag geloven.

 • Christine Laevers

  Mensen die drugs nemen mogen en kunnen geen kinderen hebben. Die twee peuters zijn nu al goed getraumatiseerd. Wat hebben ze voordien al niet meegemaakt ?

 • Fred Demey

  toch gezond he die troep...

 • Thierry Vansweevelt

  Florida... een paar jaar geleden heeft een man aan de meth een dakloze opgegeten...

 • Melanie Van den broeck

  Stomme trien die kinderen hun leven in gevaar brengen haar afpakken die kinderen .