Jonge inbreker ziet as van overleden man aan voor coke

Een inbreker uit de Amerikaanse plaats St. Peters heeft het as van een overleden man geproefd. Hij dacht dat hij cocaïne in zijn mond deed, maar had eigenlijk de gecremeerde resten van een overledene op zijn tong, meldt The Smoking Gun.

Naast losgeld, sieraden, elektronica en geneesmiddelen namen de drie jonge inbrekers ook een houten doos mee. Zij waren in de veronderstelling dat in het kistje cocaïne zat. Na een proeverij realiseerde een van de inbrekers zich echter dat hij geen cocaïne in zijn mond had, maar as van de vader van het slachtoffer.

Hij wist niet hoe snel hij de resten van de dode man uit het raam moest gooien. De inbraak gebeurde eind vorig jaar al, maar kwam pas deze week aan het licht, omdat een van de jongens, Dawin Gesell (17) werd opgepakt. 

Florida
De jongens zijn niet de eerste die as verwarren met verdovende middelen. In 2011 namen vijf jongens uit Florida een doos mee, waar vermoedelijk cocaïne of heroïne in zat. Pas na een snuif besefte de inbrekers dat zij geen drugs hadden gestolen, maar as. Het slachtoffer van de inbraak vertelde aan de politie dat de inbrekers de resten van haar vader en hond hadden meegenomen.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels