Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Jessica valt in slaap als ze een orgasme of andere hevige emotie ervaart en daar kan ze niets aan doen

Een Britse vrouw (20) die zwanger is van haar tweede kindje, kijkt met een klein hartje uit naar de bevalling. Jessica Southall lijdt immers aan narcolepsie, waardoor ze pardoes in slaap valt als ze een sterke emotie ervaart. Dat kan een lachbui zijn, maar ook een orgasme. Of een bevalling. Toen ze aan het persen was voor haar eerste spruit, kreeg ze tot twee keer toe een aanval.

  1. Twaalfjarige meisjes steken klasgenote bijna dood "om horrorfiguur Slender Man te plezieren". Nu kent Anissa haar straf

    Twaalfjari­ge meisjes steken klasgenote bijna dood "om horrorfi­guur Slender Man te plezieren". Nu kent Anissa haar straf

    Morgan Geyser en Anissa Weier waren amper twaalf jaar toen ze een klasgenote zwaar toetakelden. Slachtoffer Payton Leutner kreeg maar liefst negentien messteken in de armen, buik en borstkas. Haar leven hing een tijdlang aan een zijden draadje. Toen de speurders wilden weten waarom de meisjes zo uitgevlogen waren, volgde er een verrassend antwoord. "Om horrorfiguur Slender Man tevreden te stellen." In afwachting van de rest van het proces stond één cruciale vraag centraal: horen ze in een gevangenis thuis of waren ze ontoerekeningsvatbaar op het moment van de feiten? Voor Anissa is die beslissing nu al genomen: zij zal minstens drie jaar in een psychiatrische instelling opgenomen worden. In het andere geval zou ze rond de tien jaar cel geriskeerd hebben.
  2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

    Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.