Japanse restaurants getroffen door “sushiterreur”: “Ze likken aan de flesjes sojasaus”

Restaurants in Japan met een typische automatische band waarop sushigerechten passeren, kampen met onhygiënische grappenmakers die filmpjes online plaatsen voor miljoenen kijkers. De beurskoers van een sushiketen daalde met 5 procent.

5 reacties

 • frank govaerts

  2 maanden geleden
  En die ouders vonden dat ok ? Ja man
 • Edith Bastiaensens

  2 maanden geleden
  Ik heb ook vaak mijn bedenkingen bij peper en zoutvaatjes in sommige horeca zaken. Soms plakt uw hand daar gewoon aan vast.
 • Marc Faes

  2 maanden geleden
  Moest men weten bij het bereiden van etenswaren waar er allemaal aan gelikt, gespuwt, toiletbezoek en handen niet wassen, enz en dit al dan niet opzettelijk! Van waar denk je, komen er zeer veel ziekmakende bacteriën virussen microben, het is niet altijd van een deurklink hoor! Dus maak uw eten zoveel als mogelijk zelf klaar, 'tzal al veel schelen denk ik dan.
 • Alice Vervoort

  2 maanden geleden
  Dat ze die maar allemaal eens een heel flinke boete geven.
 • Eddy DeGoei

  2 maanden geleden
  Die kan zijn leven lang gaan werken om de gigantische schadevergoeding te betalen. Proficiat.
 1. Na Singapore opent Sergio Herman restaurant in Tokio, ook nieuwe testkeuken op 't Zuid wordt ingericht
  Antwerpen

  Na Singapore opent Sergio Herman restaurant in Tokio, ook nieuwe testkeuken op 't Zuid wordt ingericht

  Na Singapore kan je binnenkort ook in Japan genieten van de kookkunsten van Sergio Herman. De chef-ondernemer opent eind dit jaar een nieuwe zaak in Tokio, als resultaat van de samenwerking met Hyatt Hotels. Ook in Antwerpen blijft hij voortwerken aan de uitbouw van de Sergio Herman Group. Zo is hij momenteel bezig met de opstart van een testkeuken op 't Zuid in Antwerpen. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis donderdag.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.