Japanner raakt met penis vast in gaatje van stalen bank

In Hongkong werd de politie in de nacht van 8 op 9 augustus gealarmeerd door de 41-jarige Xing, die wist te vertellen dat hij in het Lan Tian stadspark in een benarde situatie was terechtgekomen. Eens de politie daar was, zagen ze dat Xing met zijn penis vastzat in een van de gaatjes van een stalen zitbank. De eenzame -en goed gestoorde- Xing vond het waarschijnlijk opwindend om zijn geslachtsdeel in zo'n gaatje te stoppen. Maar eens zijn hoogtepunt naderde, kon Xing zijn inmiddels gezwollen penis niet meer uit het veel te kleine gaatje trekken.

Zitting bank eruit
De politie trof Xing, met zijn gezicht naar beneden, al kreunend van de pijn aan. Omdat ze hem niet meteen konden helpen werd een ambulance gebeld en probeerden de meegekomen artsen hem uit zijn benarde positie te bevrijden door wat bloed af te tappen. Tevergeefs, want de penis bleef gezwollen. Waardoor er geen andere oplossing restte dan de zitting van de bank eruit te zagen.

Vier pijnlijke uren
Xian werd in het ziekenhuis pas na vier pijnlijke uren bevrijd van de stalen zitting. Van de doktoren kreeg hij te horen dat als het nog een uur langer had geduurd, ze genoodzaakt waren zijn penis te verwijderen. (hlnsydney/odbs)

Xing beleefde een date die hij niet zo gauw zal vergeten.
Xing beleefde een date die hij niet zo gauw zal vergeten.
Brandweer en politie sleuren Xing, mét bankzitting, in een ziekenwagen.
Brandweer en politie sleuren Xing, mét bankzitting, in een ziekenwagen.