Jaloerse man stuurt liefje naakt de straat op, maar dat beklaagt hij zich heel snel

Consternatie in New York: een man stuurde er zijn liefje naakt de straat op omdat ze te veel geflirt zou hebben met andere mannen. De handdoek die ze eerst nog vasthield om zichzelf te bedekken, nam hij ook af. "Betaal de prijs voor de schaamte die ik nu voel", klonk het. "Ik zei hoe mooi je was en dat ik een gezin wilde stichten met jou, maar intussen zat jij aan te pappen met zeven andere mannen." Toen de dame opmerkte dat ze geen seks met hen had, schakelde hij nog een versnelling hoger. "Oh wauw, geen seks! Maar wel pikante gesprekjes, met "liefje" en "baby". Denk je echt dat ik bij jou blijf als je naaktfoto's verstuurt en ontvangt?"

 1. Opgepakte ‘maffiabaas’ in Nederland blijkt dan toch onschuldige Brit
  5

  Opgepakte ‘maffiabaas’ in Nederland blijkt dan toch onschuldi­ge Brit

  Een man die afgelopen woensdag in een restaurant in de Nederlandse stad Den Haag werd opgepakt omdat hij de beruchte Siciliaanse maffiabaas Matteo Messina Denaro zou zijn, is zaterdagavond per direct in vrijheid gesteld. Uit onderzoek van het Nederlandse Openbaar Ministerie blijkt dat de aangehouden man niét de gezochte Italiaan is. Het gaat om een gewone Brit, die nu moet bekomen van zijn vreemde arrestatie-avontuur in Nederland.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. Choquerende Instagramfoto legt seksueel misbruik in comedyscene LA bloot

  Choqueren­de Instagram­fo­to legt seksueel misbruik in comedysce­ne LA bloot

  Misschien herinner je je nog de choquerende oudejaarsbeelden op Instagram van stand-upcomedian Beth Stelling (29)? Naast de foto van een lachende comédienne prijkte er een van blauwe plekken op haar armen en benen. "Hetzelfde meisje op al deze foto's", zette ze erbij, in een langgerekte aanklacht. Stelling kaartte de mishandeling en het misbruik van haar vriendje aan. De zaak breidde zich sindsdien uit naar zowat de hele comedyscene in LA. Drie mannelijke comedians worden intussen geweerd uit de grote clubs.