Italiaanse lerares geeft striptease in de klas

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Nietsvermoedende leerlingen hebben tot hun verbazing gezien hoe hun lerares een striptease in de klas gaf. Leerlingen van de Italiaanse middelbare school 'Gramsci Keynes Institute' in de Toscaanse stad Prato maakten video's en foto's van het voorval. Inmiddels zijn de beelden al duizenden keren gedeeld via de sociale media.

Op de beelden is te zien dat de lerares haar T-shirt omhoog trekt en dansend in haar bh voor de klas staat. Op de achtergrond staat muziek aan en zijn joelende kinderen te horen. De blonde lerares schijnt zich van niemand iets aan te trekken en kijkt lachend in de camera.

Volgens Engelse media is de identiteit van de lerares nog niet bekend. Wel denken ze te weten dat de strippende lerares informaticalessen geeft aan de leerlingen.

Geschokt
De directrice van de school zegt geschokt te zijn door de beelden. Verder weigerde ze een volledige reactie te geven op de video. Wel zegt ze dat er inmiddels een onderzoek is gestart naar de lerares, waarvan de directrice nooit klachten over haar gedrag heeft ontvangen. Volgens een woordvoerder zijn de daden beter geschikt voor discotheken dan voor klaslokalen.