Indiase youtuber gearresteerd nadat hij hond laat ‘vliegen’

Een Indiase youtuber is gearresteerd nadat hij zijn hond had vastgebonden aan heliumballonnen. De 32-jarige man, Gaurav Sharma, wou naar eigen zeggen proberen om het dier “te laten vliegen”. De youtuber postte de video op zijn kanaal, maar verwijderde die al even snel na felle kritiek. De politie arresteerde de man na een klacht van de dierenorganisatie People for Animals (PFA). 

1 reactie

 • Marianne Van den Lemmer

  4 maanden geleden
  Strafbaar, zonder meer.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Puppy Siggi werd geboren met omgekeerde pootjes, maar kan dankzij zeldzame operatie weer normaal stappen
  5

  Puppy Siggi werd geboren met omgekeerde pootjes, maar kan dankzij zeldzame operatie weer normaal stappen

  In de Amerikaanse staat Oklahoma hebben dierenartsen een puppy met omgekeerde pootjes een normaal leven kunnen geven. Siggi, een hond van het ras ‘rat terrier’, werd geboren met een handicap waardoor haar voorste poten omgekeerd stonden. De artsen van de universiteit voor dierengeneeskunde van Oklahoma slaagden erin om het dier met succes te opereren en leerden Siggi zelfs normaal stappen.