Humor en blote billen: zo maak je dus een internethit

youtube
De titel "Ze loopt in haar blote kont over straat" en een verrassende invalshoek volstonden voor twee studenten reclame aan de Saint Luc-hogeschool in Doornik om een ware 'viral' te scoren. En dat was exact hun opdracht, zo schrijft De Standaard.

'Bedenk een internethit', dat was de schoolopdracht die studenten Sarah Baboro en David Lesage moesten vervullen. Hun idee was even simpel als geniaal: ze schakelden een Franse make-upartieste, ene Marie Przybylski, in. Die schilderde de blote benen en billen van een mooie deerne zo dat het leek alsof het meisje een skinny jeans droeg. Met het meisje gingen ze door Rijsel wandelen, de camera strak op haar blote, beschilderde billen gericht.

Een vlotte montage, een leuk muziekje en de welluidende titel "Elle se balade cul nu dans la rue" ("Ze loopt in haar blote kont over straat") erop, en knallen maar op YouTube. Sinds 29 april haalde de video al 5,75 miljoen views en dat lijkt nog maar het begin. Dat wordt volgens ons een mooi rapport voor Sarah en David.