Hou je van paarden én paren? Dan is deze datingsite iets voor jou!

Themabeeld
iStock Themabeeld
Wie veel tijd in de stallen doorbrengt, raakt maar moeilijk aan het daten. Daarom stampten twee Nederlandse dierenvrienden de datingsite Paard & Partner uit de grond. Ze hopen al hun gebruikers zo aan een prins(es) op het witte paard te helpen.

De Nederlandse Ilse Jespers en Daisy Plukkel brengen veel tijd door bij hun paarden. Daardoor komt hun sociale leven vaak op de tweede plaats. Op mannenjacht gaan op café zit er niet in en ook bij het plannen van dates of afspraakjes komen de dieren steeds op de eerste plek.

Daarom richtten de dames een datingsite voor gelijkgestemde zielen op. Op Paard & Partner vind je enkel paardenbezitters en -liefhebbers. De gebruikers kunnen er dus altijd op begrip rekenen als ze omwille van hun dieren niet kunnen afspreken of een date moeten annuleren.

Twee weken na de oprichting telt het platform al meer dan 600 profielen. Of er al harten op hol zijn geslagen, weten de oprichters nog niet.

Voor wie liever offline op zoek gaat naar de ware, organiseert Paard & Partner ook speeddatingavonden. Op één avond ontmoet je er 15 à 20 jockey’s of amazones met  wie je 3 minuten lang op date mag.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • emiel wouters

    Ik hou van paarden, ik wil ze verzorgen. ik wil zelf ook voor paard spelen, en laat mij berijden. Als ze maar voor mij zorgen.

  • Albert Vaneigens

    parende paarden?