Hotelschuimer laat knaagdieren los en eist gratis kamer

Hotelschuimer Ryan Sentelle State (37).   Hij gebruikte onder meer muizen (foto ter illustratie).
Salt Lake County Police - rv Hotelschuimer Ryan Sentelle State (37). Hij gebruikte onder meer muizen (foto ter illustratie).
Een Amerikaan heeft door slinks handelen meerdere keren met succes een gratis hotelkamer weten te krijgen. Zijn werkwijze? De dertiger liet verschillende knaagdieren los en klaagde bij de receptie over de ‘schandelijke vuiligheid’ in de kamer.

Volgens de politie in Salt Lake City (Utah) kreeg verdachte Ryan Sentelle State (37) bij twee van de drie hotels effectief geen rekening gepresenteerd. De man verstopte levende hamsters en muizen in zijn bagage. Eens ingecheckt in zijn kamer, liet hij de dieren los en verzamelde hun keutels. Hij joeg zo hoteldirecties op grote kosten, want het management moest om in regel te zijn met Amerikaanse wetgeving verplicht een beroep doen op professionele ongediertebestrijders.

Het is niet duidelijk hoe State tegen de lamp liep. De arrestant kreeg vijf klachten tegen zich te horen. Zij aanhouding dateert van eind januari. Inmiddels hebben nog meer hotelbazen in de staat Utah zich bij de politie gemeld. Ook zij zouden benadeeld zijn door de oplichter.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.