Hondje rolt per ongeluk mee in reistas door luchthavenscanner

Een hondje is per ongeluk door de scanner met röntgenstralen gegaan op de regionale luchthaven van Dane County in Wisconsin. De Amerikaanse luchtvaartautoriteiten herinneren passagiers eraan om hun handbagage te checken op huisdieren.

 1. Ontslagen topman krijgt 39.000 euro schadevergoeding nadat zijn baas hem “oud fossiel” noemde

  Ontslagen topman krijgt 39.000 euro schadever­goe­ding nadat zijn baas hem “oud fossiel” noemde

  Opmerkelijke rechtszaak in Londen: een voormalige topman van ingenieursbedrijf Vesuvius steekt een schadevergoeding van maar liefst 39.000 euro op zak omdat hij gediscrimineerd werd op basis van zijn leeftijd. Glenn Cowie (58) had tijdens een vergadering met andere prominente figuren in Brazilië te horen gekregen dat hij een “oud fossiel” was. “Je hebt geen idee hoe je leiding moet geven aan jongere kerels.”
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.