Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Honderden Europese parlementsleden en hun medewerkers urenlang geblokkeerd op Thalystrein

Europees ParlementHonderden Europese parlementsleden en medewerkers hebben vanmiddag enkele uren geblokkeerd gezeten in de gecharterde trein die hen rechtstreeks van Brussel naar het parlement in Straatsburg moest brengen. Een panne op het Franse spoornet was de oorzaak van het oponthoud.

145 reacties

 • marc werbrouck

  4 jaar geleden
  Ze konden rustig verder slapen...Stop toch die maandelijkse verhuis. Hoeveel miljoenen € zouden ze daar me besparen? Maar dat laatste is niet hun zorg natuurlijk, wel de onze.
 • Jan De Vos

  4 jaar geleden
  Het is een schande dat maandelijks die transfer van Straatsburg naar Brussel (of omgekeerd ) doorgaat. Maar daar hebben we BELET nog over gehoord. Ofwel Straatsburg ofwel Brussel. Maar doe iets nuttig met dat WEGGEGOOID geld. En als men niet tot een akkoord komt voor welke stad, dat men dan een andere neutrale stad kiest
 • Geert Landsman

  4 jaar geleden
  Waarom verhuizen die politiekers nog elke week? Dat is de vraag, de rest is onbelangrijk.
 • Koenraad Verstraeten

  4 jaar geleden
  En net op dat moment op die plaats is er toevallig géén groep burger-commando's die die bende verlichte despoten overvalt, berooft en danig aframmelt. Ze mogen nog een beetje in leven blijven zodat ze de boodschap duidelijk in het Parlement, Senaat en Wetstraat kunnen afleveren, nml; " Blijf van onze centen af!! Of volgende keer van hetzelfde!" Héhéhé! Zou het helpen, denkt u??
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  vergeet ze daar ;das pak geld gespaard en niemand gaat ze missen als ze er zoals gewoonlijk niet zijn (behalve de koffiedames en heren)