Hond rijdt uur lang rondjes in auto

De hond zat een uur lang alleen in de wagen terwijl die rondjes reed.
rv De hond zat een uur lang alleen in de wagen terwijl die rondjes reed.
Een hond in de Amerikaanse staat Florida heeft een uur lang rondjes gereden in de auto van zijn baasje.  De hond reed in de stad Port St. Lucie een brievenbus omver en de auto raakte beschadigd, maar verder liep het avontuur goed af.

De zwarte labrador Max kwam alleen in de auto te zitten toen zijn baasje, die anoniem wenst te blijven, zijn auto had laten draaien nadat hij even was uitgestapt. De hond heeft toen waarschijnlijk de versnellingspook op 'drive' gezet, waarna de auto langzaam rondjes begon te rijden.

De sleutel zat nog in het slot van de auto, waardoor de eigenaar was buitengesloten. Ook een reservesleutel mocht niet baten, de batterij daarvan was leeg. Agenten, die na een uur ter plekke kwamen, wisten de autodeur wel te openen. De hond sprong direct opgewekt uit de auto.

Een vrouw die in de straat woont zag het gebeuren en zegt in lokale media dat ze versteld stond toen de hond uit de auto sprong. "Ze moeten hem een rijbewijs geven, hij rijdt beter dan veel mensen.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Fabry

  Als de auto in Neutraal staat hoef je geen knop in te drukken ,enkel als hij in P staat ,dan wel.....

 • Patrick Pittoors

  @Hendrik, na 15 seconden rijden sluiten de portieren automatisch bij mijn wagen en kunnen ze niet meer van buiten geopend worden (anti car-jacking systeem). Enkel dus van buiten met de afstandsbediening te openen zoals gezegd in het artikel.

 • HENDRIK WECKSELER

  En maar filmen de auto rijd heel traag dus perfect mogelijk om de deur te openen en de wagen stil te zetten en de hond in veiligheid te brengen dat is tegenwoordig een heel groot probleem aan het worden iedereen blijft filmen en niemand bied hulp bij ongevallen agressie noem maar op allemaal te druk bezig met de gsm ipv met de medemens

 • George Baaths

  Met een automatische auto moet je altijd eerst een knop indrukken voor je kan veranderen van positie zodus hoe doet de hond dat