Hoertje slaat op de vlucht voor groot geschapen klant

Omstanders fotografeerden het vluchtende hoertje.
Omstanders fotografeerden het vluchtende hoertje.
Grote opschudding, gisterochtend in de rosse buurt van de Keniaanse kuststad Mtwapa. Een hoertje is daar hals over kop uit een hotel gevlucht, verbijsterd als ze was door het enorme lid van haar klant. "Deze man was te groot om waar te zijn", omschreef ze onthutst de blanke man die een beroep had willen doen op haar diensten.

Buitenlandse klanten worden doorgaans met open armen ontvangen in het beruchte hoerendistrict van Mtwapa. Ze betalen goed, verblijven in luxueuze hotels en trakteren bovendien rijkelijk op eten en drank. Dus was het voor de prostituee in kwestie een uitgemaakte zaak toen ze gisterochtend omstreeks zes uur werd opgepikt door een blanke man om naar zijn hotelkamer te rijden.

Lang duurde het feest evenwel niet. Na amper een kwartiertje kwam het hoertje in paniek het hotel weer uitgerend. Een van de getuigen fotografeerde de 'vlucht voor het onbekende' met zijn gsm.

Rustige nacht
Op de stoep werd ze opgevangen door wachtende taxichauffeurs en nachtbrakers die uit hun roes gewekt werden door de tierende vrouw. Aan hen deed ze haar verhaal. "Ik ging prompt in op het aanbod van de man. Het was immers een rustige nacht geweest".

Te groot om waar te zijn
"Toen de klant zich uitkleedde, stond ik aan de grond genageld. Ik zit al meer dan tien jaar in de business, maar zo'n enorme penis had ik nog nooit gezien. Ik ben zo vlug als ik kon weggerend. Die man had mij gegarandeerd verwond met zijn ding. Het was gewoon te groot om waar te zijn".

"Nog niet eens begonnen"
Zich niet bewust van het tumult, had de klant zich inmiddels aangeboden aan de receptie van het hotel. Gehuld in enkel zijn onderbroek vroeg hij aan de portier waar zijn gezellin naartoe was. "We waren nog niet eens begonnen', sprak hij ontgoocheld.

Bibbergeld
De klant moet er overigens niet op rekenen dat hij zijn geld terugziet. "Ik hou de centen als schadevergoeding voor de schok die ik heb doorstaan", aldus de dame van lichte zeden.