Hier ga je zonder kleren binnen. Dit zijn de eerste foto's van nudistenrestaurant in Parijs

AFP
Het restaurant O'Naturel dat eind vorige maand in Parijs de deuren opende, mikt op een bijzondere doelgroep. Wie binnenkomt, moet zijn kleren bij de garderobe achterlaten. Hier zijn de eerste foto's van de Franse eetgelegenheid waar naakt een must is.

O'Naturel is het geesteskind van de tweeling Mike en Stephane Saada. Beide zakenmannen zijn nochtans zelfs geen nudisten maar spotten naar eigen zeggen wel het gat in de markt. "Enkel voor in de zomermaanden waren er recreatiemogelijkheden voor nudisten. We hopen hen het hele jaar door iets te kunnen bieden", aldus de broers.

AFP

De aankleding is bewust sober gehouden: witte muren en zwarte stoelen. Witte draperieën moeten inkijk van buitenaf verhinderen. Er wordt een bistrokeuken geserveerd.

Gasten moeten bij aankomst niet alleen hun kledij bij de garderobe achterlaten, maar ook hun draagbare telefoon afgeven zodat er niet stiekem foto's  van andere gasten kunnen genomen worden.

AFP

Mannen moeten verplicht de uitgereikte pantoffels dragen, vrouwelijke bezoekers mogen desgewenst hun modieuze schoeisel aanhouden.

AFP

Nudisten zijn verheugd met de nieuwe aanwinst in de Franse hoofdstad. "We zitten in hartje Parijs en kunnen naakt op restaurant. Dat is surreëel", klinkt het.

AFP
AFP
AFP
AFP
AFP
AFP33 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • an debo

  Vies vind ik het

 • Elle Devee

  Worden die stoelen na elke bezoeker grondig schoongemaakt?

 • Manten Kalle

  Hoe laag kan je vallen ? Is dit werkelijk nodig ?

 • Peter Duthoit

  Ik snap nie wat er weerzinwekkend aan is? De dag van vandaag mag er niks meer, de mensen die nudist zijn hebben ook recht op een eigen plaatsje

 • Johan Vercarre

  Weerzinwekkend gewoon !