Hier ga je zonder kleren binnen. Dit zijn de eerste foto's van nudistenrestaurant in Parijs

AFP
Het restaurant O'Naturel dat eind vorige maand in Parijs de deuren opende, mikt op een bijzondere doelgroep. Wie binnenkomt, moet zijn kleren bij de garderobe achterlaten. Hier zijn de eerste foto's van de Franse eetgelegenheid waar naakt een must is.

O'Naturel is het geesteskind van de tweeling Mike en Stephane Saada. Beide zakenmannen zijn nochtans zelfs geen nudisten maar spotten naar eigen zeggen wel het gat in de markt. "Enkel voor in de zomermaanden waren er recreatiemogelijkheden voor nudisten. We hopen hen het hele jaar door iets te kunnen bieden", aldus de broers.

AFP

De aankleding is bewust sober gehouden: witte muren en zwarte stoelen. Witte draperieën moeten inkijk van buitenaf verhinderen. Er wordt een bistrokeuken geserveerd.

Gasten moeten bij aankomst niet alleen hun kledij bij de garderobe achterlaten, maar ook hun draagbare telefoon afgeven zodat er niet stiekem foto's  van andere gasten kunnen genomen worden.

AFP

Mannen moeten verplicht de uitgereikte pantoffels dragen, vrouwelijke bezoekers mogen desgewenst hun modieuze schoeisel aanhouden.

AFP

Nudisten zijn verheugd met de nieuwe aanwinst in de Franse hoofdstad. "We zitten in hartje Parijs en kunnen naakt op restaurant. Dat is surreëel", klinkt het.

AFP
AFP
AFP
AFP
AFP
AFP37 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Harald Vankerm

  Typisch belgisch weer de meeste comentaar of beter gezegd Vlaams voor de criticasters. Leven en laten leven. Doen die mensen iets verkeerd? Steek eerst de hand eens in eigen boezem vooraleer comentaar te geven.

 • Harald Vankerm

  Typisch belgisch de meeste comentaar hier weer of beter gezegd Vlaams voor de criticasters.leven en laten leven die mensen doen niks verkeerd. Steek de hand eerst eens in eigen boezem vooraleer comentaar te geven.

 • steven goossens

  Eindelijk, dat zouden we in Belgie ook moeten hebben..; Athena kan hier nog iets leren! En voor al diegene die kritiek geven, die zijn nooit met het naturisme of de filosofie erachter in kontakt gekomen door hun preutsheid!

 • Stefan Vantstraat

  Naakt is iedereen gelijk. Is dat zo? Onvolmaaktheden kan je op die manier echt niet meer weg steken. Hoe dan ook... smakelijk is anders en hygienisch is het ook al niet als je't mij vraagt. Och, aan de andere kant... ze doen maar. Stoort niemand, toch?

 • gerda heyndrickx

  Zielige mensen !!! Exhibitionisme ten top !!!