Zou jij het durven? Hier kan je ‘Jaws’ bekijken terwijl je in open water dobbert

Voor 'Jaws on the Water' moet je deze zomer naar Texas.
RV Voor 'Jaws on the Water' moet je deze zomer naar Texas.
Een Amerikaans waterpark organiseert komende zomer een speciale filmvertoning. Je kan er naar de cultfilm ‘Jaws’ kijken terwijl je ronddobbert op een groot meer. Niet voor bangeriken, dus.

Het is al de vijfde keer dat het evenement georganiseerd wordt op Lake Travis in Texas en als we de reacties van de bezoekers van de vorige edities mogen geloven, is het best griezelig.

Moorddadig

Voor wie in het water liggen terwijl je naar een film over een moorddadige witte haai kijkt niet genoeg is om kippenvel te krijgen, hebben de organisatoren nog wat angstaanjagende extraatjes in petto. SPOILER ALERT: zo glijden er als het donker wordt duikers in het water, die onder de onwetende kijkers doorzwemmen en hen de stuipen op het lijf jagen.De filmavonden worden georganiseerd van 8 juni tot 17 augustus, elke zaterdag met uitzondering van 6 juli. Ze vinden plaats in het Volente Beach Resort, niet ver van de stad Austin. Kaartjes kosten 45 dollar (40 euro) en zijn online te koop.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Louis Heyens

    Wereldnieuws ware het niet dat ... Augustus 2018: Na 42 jaar sloot het zwembad van Wilsele de deuren. Men organiseerde tijdens de laatste weken verschillende activiteiten voor de zwembadbezoekers, op woensdag 14 augustus werd het zwembad omgevormd tot een echte bioscoopzaal voor de ‘Drijf-In’. Jong en oud konden dobberende in het water vanop een luchtmatras genieten verschillende films. Afsluiten deden ze die filmavond met de filmklassieker ‘JAWS’