Zoo deelt beelden van reuzenpanda die zichtbaar geniet van schuimbadje

Adelaide Zoo
Een zoo in de Australische stad Adelaide heeft beelden gedeeld van haar reuzenpanda Wang Wang, terwijl die zichtbaar geniet van een schuimbadje. Het was verzorgster Laura die de video van het dier maakte, terwijl het in bad duikt, met het schuim speelt en het water in het rond laat spatten.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Adelaide Zoo deelde de beelden dinsdagochtend Belgische tijd op haar sociale media. “Als je ooit herinnerd moet worden aan het belang van een goede handhygiëne, zoek dan niet verder”, stond er te lezen.


Wang Wang maakt samen met nog een andere reuzenpanda van de zoo in Adelaide - Fu Ni - deel uit van een internationaal wetenschappelijk programma. Dat doet aan onderzoek rond reuzenpanda’s, zet zich in voor het behoud van de dieren en omvat een kweekprogramma.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.