Zo kan het ook: Francken en De Block in jolig Twitter-momentje

Sinds de val van de Zweedse coalitie ging het er soms nogal bitsig aan toe tussen voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) en zijn opvolgster Maggie De Block (Open Vld). Maar vandaag, een dag voor de verkiezingen, gaat het er leutig aan toe tussen beide lijsttrekkers voor de Kamer in Vlaams-Brabant. 

In een filmpje op Twitter probeerde Francken aan de hand van gekleurde M&M’s de complexiteit van het politieke landschap in België uit te beelden, en wat er morgen op het spel staat. Wat Maggie De Block aanzette om haar eigen filmpje op Twitter te zetten. Theo Francken nam de plaagstoot met de glimlach op. Zo kan het dus ook.

photo_news5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • raf janssens

  kijk dat was nog de verkeerde voorstelling .het hapje VB was veel te klein .maar inderdaad het gaat niet gemakkelijk zijn en de enige oplossing is inderdaad de vlexit .laat wallonië zelf hun boontjes maar eens doppen voor 5 jaar en daarna zien we wel wat er over blijft

 • Ling Tung

  Knap stel

 • Emi De graeve

  eens bijzonder aanschouwelijk voorgesteld ! en ook fijn beantwoord.... Mocht Francken de nieuwe minister van onderwijs worden, dan ziet de methodiek er hoopvol uit. Ik duim alvast voor een beter onderwijs.

 • dirk claeys

  In media elkaar vermoorden en zwartmaken, en achter de schermen samen een etentje en strategie afspreken! Zoals in de beste films!

 • Remus Bogaert

  Proficiat , als het goed is mag het ook gezegd worden .