Zie jij wie de moeder is en wie de dochters zijn? Instagram kan er maar niet bij

Kan jij de moeder van haar dochters onderscheiden?
Instagram Kan jij de moeder van haar dochters onderscheiden?
Een 40-jarige moeder die op Instagram enkele foto’s deelde van zichzelf en haar twee dochters, is sinds kort een internetfenomeen. Omdat niemand haar kan onderscheiden van haar kinderen. Iedereen denkt dat Kienya Booker uit het Canadese Nova Scotia een zus is van K’Lienya (18) en Kolieya (16).

“Waar is de bron van de eeuwige jeugd die je hebt ontdekt?” en “Ze is niet hun moeder, ze is hun zus”: het zijn maar enkele van de commentaren die Kienya – die ook nog een zoon van 4 heeft – al kreeg. Kan jij haar eruit halen op de onderstaande foto’s? (lees hieronder verder)

Instagram
Instagram
Instagram

Alles begon toen ze een collage deelde van zichzelf en haar kinderen toen ze nog klein waren en die naast een foto van nu zette. Kienya – die haarstyliste is en 84.000 volgers heeft op Instagram – kreeg meteen de reactie dat het leek of ze geen jaar ouder was geworden in al die tijd. “Je ziet er nog beter uit dan vroeger”, kwam er zelfs als commentaar. (lees hieronder verder)

Een beeld van 12 of 13 jaar geleden.
Instagram Een beeld van 12 of 13 jaar geleden.

“De bovenste foto is van 12 of 13 jaar geleden”, vertelde ze zelf aan Yahoo Lifestyle. Ze gaf ook toe dat ze een beetje ondersteboven was van alle aandacht, maar dat ze genoot ze van de positieve feedback.

Kienya staat rechts op de foto, net als hieronder en op de meeste foto's hierboven (met uitzondering van de bovenste en het oude beeld, daar staat ze in het midden).
Instagram Kienya staat rechts op de foto, net als hieronder en op de meeste foto's hierboven (met uitzondering van de bovenste en het oude beeld, daar staat ze in het midden).
Instagram27 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Christel Smet

  Tuurlijk maar het blijft een wondermooie vrouw met prachtige dochters.

 • Geert Matthys

  Canada: het nieuwe Frankrijk

 • inge pauwels

  Subliem voor de mama en de dochters.

 • Robbert Vandendorpe

  Trouwring verklapt het wel al meteen... Ok, had natuurlijk opzettelijk aan een van de dochters' ringvinger gedaan zijn, maar haar blik is te ... Welja, ze heeft een blik in haar ogen die je zelden bij jonge meisjes ziet. Middelste op eerste foto trouwens.

 • Twyla Meeus

  Chris Devlaeminck wat bedoel je nu met al dat links en rechts? Ze staan telkens in dezelfde positie en de moeder staat dan ook telkens in het midden.