Vrouw verkleedt zich als struik om stiekem verloving van zus vast te leggen (tot groot jolijt van het internet)

Therese Merkel Twitter
De echte, pure emoties vastleggen bij een huwelijksaanzoek? Dan moet je een beetje verstoppertje kunnen spelen. De Amerikaanse Therese ging wel héél ver om de verloving van haar zus zo stiekem mogelijk vast te leggen. Ze verkleedde zich als struik.

Therese Merkel uit Wisconsin wist dat haar toekomstige schoonbroer Andrew dé vraag zou gaan stellen aan haar oudere zus Rachel, en ook dat hij hoopte dat iemand het speciale moment zou kunnen vastleggen. Maar het moest wel echt een verrassing blijven. En dus kwam Therese met een geweldig idee: ze wurmde zich in een camouflage-outfit die normaal gezien vooral door militairen (met name snipers) wordt gebruikt. Subtieler kan niet, toch?

“Mijn zus verloofde zich dit weekend en ik verkleedde me als bosje in de wildernis om het moment te kunnen zien en vastleggen”, schreef Therese op Twitter bij foto’s van de stoot. “We schelen één jaar… Waarom zijn onze levens zo verschillend?”, grapte ze nog. Het resultaat: een stevige portie internetfaam. De post van Therese, haar goed gelukte verlovingsfoto’s en vooral haar geweldige vermomming vallen duidelijk bij velen in de smaak. Haar tweet kreeg al meer dan 180.000 likes.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.