Vrouw reageert op hilarische wijze op preuts briefje van buurvrouw

De vrouw die het briefje schreef was met haar kleindochter op weg naar het strand, toen ze 'niet te verklaren geluiden' hoorde uit de slaapkamer van een woning.
thinkstock De vrouw die het briefje schreef was met haar kleindochter op weg naar het strand, toen ze 'niet te verklaren geluiden' hoorde uit de slaapkamer van een woning.
Een vrouw uit Queensland heeft op briljante wijze gereageerd op een gênant briefje dat een oudere buurvrouw in haar brievenbus had achtergelaten en waarin ze klaagde over “de luide voorstelling” die uit haar slaapkamer kwam, juist toen de vrouw met haar kleindochter langs wandelde.

Ali Cashat uit Warana ontving het briefje van een boze oma uit de buurt. “Dit is een beetje gênant, maar we dachten dat het wijs was om je dit toch te laten weten”, begint het onschuldig. “Vorig weekend, toen ik mijn kleindochter naar het strand bracht, hadden we de pech om net langs je huis te wandelen ‘op een erg ongelukkig moment’. Ik wist niet hoe ik aan mijn dochter de geluiden moest uitleggen die uit het slaapkamerraam kwamen”, klinkt het klagerig. “Ik wil je privacy niet schenden, maar ik zou je toch graag willen adviseren om in het vervolg de ramen te sluiten om een reprise van zo’n voorstelling te voorkomen”, klinkt het preuts.

"Heerlijke middag"

De vrouw die het preutse briefje ontving, postte het dan weer schaamteloos op sociale media en schreef erbij dat het de persoon die op hun huis paste, zo’n “heerlijke middag” had gehad en níet zijzelf en haar man. “Helaas waren we op die dag in het buitenland. Toch bedankt, Sunshine Coast-buurtgenoten en onze anonieme buurvrouw om dit door te geven. Onze ‘housesitter’ heeft toegegeven dat zij schuldig was aan de geluidsoverlast.”

De eigenaars van het huis betuigen vervolgens nog hun “oprechte schaamte over de valse beschuldiging aangezien ze “al veel te lang getrouwd zijn om zich met zulke overgave op dergelijke activiteiten te storten voor zonsondergang.”
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bernaerts Diane

  Ik vind die oma helemaal geen "zuurpruim", en dit is ook niet "preuts": ze tipt gewoon die mensen dat ze volgende keer beter hun raam dicht houden, en daar heeft ze gelijk in. En het antwoord is ook heel netjes en beleefd.

 • Pascal De Groote

  Wat het is hou ouder je wordt hoe meer je durft all the way gaan. De jeugd is te preuts die denken alles te weten. Ik hoop dat ik 80 bereik de sexpert.

 • Rudy van Wayenberge

  Die oma is zo preuts en oud, misschien wel 85 jaar, maar dan is de kleindochter mogelijk dik in de 20....!Het zal haar inderdaad niet (meer) gelukt zijn iets uit te leggen...

 • Gino Trubbels

  Is de liefde niet mooi ? En een open raam zorgt voor extra ademruimte en extra beurt toch ?

 • Christine Laevers

  Liever dat dan geruzie te moeten aanhoren. De meeste kinderen zijn filosofischer ingesteld dan de volwassenen. Als oma zou uitleggen dat er een gesprek bezig is over de vraag : Is het liefde of is het lust, of beide ? Daarna ga ik natuurlijk 'lust' proberen uit te leggen. Zeer moeilijke opdracht! Misschien toch maar gewoon zeggen dat ze de geluidsinstallatie aan het uittesten zijn.