Vrouw poseert naast puzzel van 18.000 stukjes waarmee ze jaar bezig was. Iemand met arendsoog merkt dat stukje ontbreekt. Zie jij het ook?

Reddit
Een vrouw (23) die trots poseerde bij een puzzel van 18.000 stukjes waar ze een jaar aan gewerkt had en de foto deelde op sociale nieuwswebsite Reddit, is teruggefloten. Een aandachtige gebruiker merkte namelijk dat er één stukje ontbrak.

“Een jaar en 18.000 stukjes later”, postte ze bij de foto op Reddit. Op het beeld is ze te zien met open armen voor de megapuzzel van een tropisch uitziend landschap met ruïnes. Na enkele vragen van andere gebruikers vertelde de vrouw dat ze de puzzel – die ze kocht op Amazon – in kwarten had gemaakt in haar slaapkamer en die op het einde samen had gebracht tegen de muur met tape en contactcement.

Screenshot

Het duurde echter niet lang voor iemand merkte dat er iets mis was. Er bleek een stukje te ontbreken en de gebruiker deelde een screenshot van de lege plek in het kunstwerkje.


De vrouw gaf meteen toe dat het klopte. Volgens haar is het stukje het enige dat ontbreekt. En de reden is dat haar zoontje van een jaar oud het opat. Dat was natuurlijk de aanleiding voor nog meer commentaar. “Ik vraag me af hoeveel ‘ontbrekende stukjes’ ze nog verbergt achter zich”, klonk het onder meer. Iets wat de vrouw ten stelligste ontkende.

Sommigen probeerden oplossingen aan te reiken. “Er is hier vast wel iemand op Reddit die toegewijd genoeg is om de puzzel te kopen, het missende stukje te zoeken en het haar op te sturen”, klonk het. “Ik niet, maar er is hier vast wel iemand…”

En iemand anders verwees naar Ravensburger, de producent van de puzzel. “Die sturen vaak een vervangstukje op als je hen contacteert. Je moet wel laten weten welk stukje je mist.”

Zie jij waar het stukje ontbreekt? De oplossing vind je hieronder:

Reddit
d
Reddit d12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joel Ter beke

  Had na 1 sec al gevonden. Wel knap gedaan.

 • Luc Cuypers

  Toch knap gedaan ! Ik zou het geduld niet hebben !

 • Hans Plas

  Ik heb het gevonden. Heb er een rode cirkel rond getekend.

 • Joost De Backer

  Ze maakte dus vier puzzels van 4500 stukken. Want die vier kwarten zitten apart in 4 zakken.... Dat is bij alle grotere puzzels zo...

 • emiel wouters

  vele vergrotingen later denk ik het gevonden te hebben. Sla me dood als het niet waar is. aan haar broek tussen haar benen zie ik nog een gaatje. het ontbrekende stukje kan je daar rustig insteken.