Vrouw met gigantische derrière veroorzaakt dagelijks verkeerschaos

Instagram
Eudoxie Yao, een jonge vrouw uit Abidjan in de West-Afrikaanse republiek Ivoorkust, zorgt bijna dagelijks voor files. Volgens Yao, die met haar megabillen net geen eervolle vermelding haalde in het Guinness Book of Records, wordt er op straat altijd naar haar getoeterd en stappen automobilisten massaal op de rem, zodra ze haar zien. 

Ongelukken zijn er door haar opvallende verschijning nog niet gebeurd, maar dat is volgens Eudoxie  een beroemdheid in haar vaderland  een kwestie van tijd. Haar leeftijd houdt de jonge vrouw geheim, maar over andere privézaken en haar fysiek is ze meer dan openhartig. Zo geeft de ruim 94 kilo wegende Yao toe dat ze zich absoluut niet schaamt voor haar achterwerk (omvang 160 centimeter) en al even prominente borsten.

 "Ik loop bij voorkeur in superstrakke broeken. Mij zie je nooit in wijde gewaden die mijn omvang camoufleren. Ik ben juist supertrots op mijn rondingen. Iedereen mag ze zien, omdat alles in verhouding is", vertelt ze op Instagram waar ze bijna 430.000 volgers heeft. "Kennelijk zijn er veel mensen die mijn lichaam bewonderen."

"Alles is honderd procent natuurlijk"

Eudoxie Yao bezweert dat ze nog nooit naar een plastisch chirurg is geweest voor bilimplantaten. "Alles is honderd procent natuurlijk. Een aantal familieleden heeft ongeveer dezelfde vormen, maar ik ben de enige die ermee pronkt'', stelt ze in een interview met een Afrikaanse krant.  Ze vindt het niet erg dat mensen op hun claxon drukken, als ze haar zien. "Daar ben ik zo langzamerhand aan gewend. Het is wel jammer dat bijna niemand iets tegen me durft te zeggen. Ze zijn na een ontmoeting zó in shock dat ze sprakeloos zijn."

💋😘👉🏽@yaonice 👈🏽👉🏽@yaonice 👈🏽

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op

Succes

Yao's billen hebben haar geen windeieren gelegd. Door haar achterwerk werd ze in een paar jaar tijd zó beroemd, dat ze overal ter wereld wordt uitgenodigd. "Ik ben niet alleen een geliefd gespreksonderwerp, maar ook een celebrity die regelmatig op televisie verschijnt en zelfs evenementen mag presenteren." Geld verdienen doet ze vooral met haar verschijning. "Verder doe ik eigenlijk niks."

Hoewel Eudoxie naar eigen zeggen vooral complimentjes krijgt, zijn er ook velen die vinden dat ze zich te sexy en zelfs vulgair en ordinair kleedt. "Belachelijk! Ik ga de boel niet bedekken. Vrouwen die net als ik een grote derrière hebben, zouden dat ook niet moeten doen." Een relatie heeft de vrouw tot haar grote spijt nog niet. "Ik ben in trek bij dunne en dikke mannen, maar op de één of andere manier durft bijna niemand contact met me te leggen. Ook niet erg, want op afstand worden bewonderd is natuurlijk ook een groot compliment."

Tbt 👉🏽 @yaonice @yaonice @yaonice

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op

🌹🌴happy sunday 👄👉@yaonice @yaonice @yaonice

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op

😍😘👉🏽 @yaonice @yaonice

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op

🌹💋👉@yaonice 👉@yaonice 👉@yaonice 👈

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op

♥🐾🌹👈@yaonice @yaonice @yaonice 👈

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op

👄💋👉@yaonice @yaonice @yaonice 👈

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op

Bon dimanche 👄💖👉@yaonice @yaonice

Een foto die is geplaatst door null (@eudoxieyao) op
75 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sofie Van Eeden

  Jos Temmerman, als het geen photoshop is zoals jij beweert, kan je ons dan uitleggen hoe ze die superstrakke jean over haar big kont krijg? Ik ben eens benieuwd wat je antwoord is

 • Eric Audenaert

  Haar kont is een perfecte barkruk , de rest bekijk ik bij haar van op afstand .

 • Ricci Latte

  Als dat "echt" is dan... stoppen de gorilla's met voortplanten.

 • johanneke li

  tja, eens je een curiosum bent is het begrijpelijk dat niemand echt contact wilt leggen. wel onbegrijpelijk dat die vorm er op natuurlijke wijze is gekomen?

 • Dominique Cox

  Waarschijnlijk fotoshop. Maar ze zal wel voor een gedeelte dik zijn en in dat geval, hoe kan ze in't openbaar (vliegtuig, bus, rollercoaster) zitten?