Vrienden verven huis van pasgetrouwd koppel knalroze

Zo vond een pasgetrouwd koppeltje afgelopen weekend hun huis terug in Nederland.
Truus Peters Zo vond een pasgetrouwd koppeltje afgelopen weekend hun huis terug in Nederland.
In Nederland kwam een pasgetrouwd koppeltje afgelopen weekend voor een verrassing te staan, toen ze na hun huwelijksfeest weer thuiskwamen. Vrienden hadden hun huis knalroze geverfd.

Het jonge echtpaar uit Velddriel nabij ’s Hertogenbosch stapte zaterdag in het huwelijksbootje. Vrienden en familie hadden bij wijze van verrassing hun huisje een beetje 'opgefleurd'. Wie er voorbijrijdt, zal het geweten hebben. Hun auto parkeren, lukte trouwens ook niet meer. Op de oprit lag immers een grote berg zand. De kersverse huwelijkspartners kregen aan het einde van het feest wel nog een paar schepjes en emmertjes mee. We durven het te betwijfelen dat ze daarmee de berg weg zullen scheppen.
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ronny cuypers

  Klacht indienen wegens vandalisme. Geef ze een week om alles terug in originele staat te brengen. En anders geef je ze de rekening van de herstelwerken.

 • wil baken

  Dat is gewoon grappig, het is duidelijk dat de woning gerenoveerd moet worden dus no problem.

 • bryan de ceuster

  Ehm... ik ga ervan uit dat die "vrienden" dat nadien opnieuw correct geschilderd hebben?

 • Patrik De Weirdt

  Mooi huwelijksgeschenk dat dit koppel kreeg van hun familie en vrienden: een pak kosten om hun huis terug toonbaar te maken en om die berg zand te laten verwijderen. Dit is geen grapje meer maar puur vandalisme.

 • Maria Arens

  SUPERMOOI. Het dorp kon precies wel een beetje kleur gebruiken, een echte upgrade van het huis !