Voor- en nafoto's van verwilderd meisje op eerste schooldag gaan viraal

Lucie op haar eerste schooldag na de vakantie
Facebook Lucie op haar eerste schooldag na de vakantie
De Britse Lucie (5) zag er onberispelijk uit voordat ze het huis verliet voor haar eerste schooldag na de zomervakantie. Maar aan het einde van de dag zag het meisje er totaal verwilderd uit, getuige de voor- en nafoto's die haar moeder Jill op Facebook deelde. De grappige kiekjes zijn inmiddels duizenden keren gedeeld. 

“Ze keek uit naar haar eerste schooldag en ze was erg trots op haar gloednieuwe schooluniform’’, vertelt moeder Jill aan Britse media. De vrouw, die het gewend is dat haar dochtertje zich altijd keurig gedraagt, was naar eigen zeggen totaal verbaasd toen Lucie met verkreukelde kleding en vieze haren thuiskwam. “Maar ik dacht: dan heeft ze vast een leuke, actieve schooldag gehad’’, aldus Jill, die woont in het Schotse East Renfrewshire.

De foto's van haar dochtertje zijn inmiddels viraal gegaan. Jill ontving ook honderden foto's van ouders die het tafereel herkenden en hun kroost op dezelfde manier hadden vastgelegd. 
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dave Broes

  zo hoort het...goed geravot en plezier gemaakt, zullen op die manier niet ze snel schoolmoe worden.

 • Yana Van Looy

  William pylyser, zaagt is niet. Schattig verhaal eigenijk, laat zien dat het meisje zoch inderdaad goed geamuseerd heeft

 • William Pylyser

  Groot nieuws...

 • Peter De Jongh

  Gewoon eens goed geamuseerd en geravot op school. Mag het eens. En Geraldine,moet er weer een etiket op worden gekleefd ? Hoogsensitief kind blablabla.

 • Geraldine Marcelis

  Ik voelde mij dikwijls zo toe ik thuiskwam van school.Helemaal uitgeput. Zal misschien wel een hoogsensitief kindje zijn.