Ga naar de mobiele website
^ Top

VIDEO: Vrienden bekleden gevel van getrouwd koppel met 522 bierbakken

RV
Een pas getrouwd koppel uit het West-Vlaamse Jabbeke beleefde zaterdag wellicht de schrik van hun leven toen ze thuiskwamen van hun trouwfeest. De vrienden van Thijs Decorte en Silke Maertens vonden er niets beter op dan hun voorgevel te verbergen achter maar liefst 522 bierbakken.


"Toen de fotograaf de tortelduifjes kwam ophalen voor de traditionele trouwfoto's sloegen we ons slag", vertelt één van de initiatiefnemers. "Bij het AB Inbev Depot haalden we voor 1.750 euro aan leeggoed op, goed voor 6.528 bierflesjes. Met de flesjes maakten we een hartvorm in hun tuin en ook de voorgevel was toe aan een opknapbeurt." De vrienden maakten een filmpje van de werkzaamheden en confronteerden Thijs en Silke met hun omgebouwde huis op het trouwfeest.

Meer over6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Heidi Werbrouck

  Bjorn je snapt duidelijk de bedoeling niet: het koppel draagt al dat leeggoed naar de winkel en ontvangt het statiegeld van 1750 euro voor de flesjes, en dan weten we nog niet hoeveel bakken er zijn. En neen het is niet origineel als het al 50 jaar gedaan wordt maar het is wel beter dan schade aan je huis.

 • S D

  Beste Bjorn Gelieve na te denken vooraleer ons te entertainen met dergelijke hilarische reactie op een artikel. Ik geef toe. You made my day. Heb je eraan gedacht dat dit koppel maar liefst 522 bakken leeggoed mag indragen? Ze allemaal sparen zou een zonde zijn.

 • S D

  Beste Bjorn Ergens is het aangeraden om toch eens goed na te denken vooraleer ons te entertainen met dergelijk antwoord. Het mag gezegd zijn. You made my day. Had je ook al eraan gedacht dat het koppel maar liefst 522 bakken leeggoed mag indragen?

 • Joris Drakenman

  Amaai hoe origineel. Is nog maar de duizendste keer dat dit gedaan wordt...

 • Bjorn Taelman

  Als het vrienden zijn geef je da geld liever aan het pasgetrouwde koppel mijn vraag hebben ze iets gegeven voor da leuke feest en eten ???? Of was het geld op ????

Meld een bug