VIDEO. Puppy leeft helemaal mee met welpje uit ‘The Lion King’ en doet het internet smelten

De Amerikaan Josh Myers uit de staat Tennessee was vorige week met zijn dochter Hannah naar de ‘Lion King’ aan het kijken terwijl puppy Luna lustig aan het spelen was. Maar tijdens een hartroerende scène liet de jonge hond alles vallen en keek mee met zijn baasjes. Wat volgde, zou niemand onberoerd laten.

Het was de emotionele scène waarbij leeuwenkoning Musafa sterft en welpje Simba om zijn dood zit te treuren, die de aandacht van de vier maanden oude puppy trok. De beelden raakten haar diep in het hart.

De empathische hond keek ontzettend gefocust naar de scène uit de Disneyklassieker en leefde helemaal mee met kleine Simba. Ze leek volledig te begrijpen wat er gebeurde. Op een bepaald moment imiteerde de viervoeter zelfs het gedrag van het welpje. Luna jammerde en huilde net alsof ze even verdrietig was als Simba.

Geen wonder dat de video van het ontroerende tafereel het internet doet smelten. Het filmpje is al meer dan twee miljoen keer bekeken.

Puppy Luna leeft helemaal mee met Simba
Storyful Puppy Luna leeft helemaal mee met Simba

Bekijk ook:
21 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • van der eycken angelina

  Die van mij gaat altijd achter de tv kijken als een hond of kat uit beeld verdwijnt, om je dood te lachen

 • Frans Dubois

  Een hond kán geen tv-beelden zien, slimmerik...

 • Kelly Heusdens

  Ken dat maar al te goed. Heb ook een stafford, doet net hetzelfde. Stafford zijn geen vechthonden, het zijn heel gevoelige en lieve honden die hun baasjes EN hun kinderen beschermen. Niet vreemd voor het ras. ❤️

 • Michael Dimers

  Dat had ik even nodig om te kalmeren !!!!

 • Severine Cap

  Heerlijk, die hond begrijpt deze trouwens super aangrijpende scène.