VIDEO. Miljoenen mensen ontroerd door stoere rappers die bejaarde vrouw (89) te hulp schieten

David (100) en Rose Griest (89) wilden na hun stop bij het tankstation in Florida opnieuw in hun auto stappen. Toen drie rappers zagen dat dit heel moeizaam hing, aarzelden ze geen moment om hulp te bieden. Politieagente Kenesha Carnegie sloeg het hartverwarmende tafereel vanop afstand gade en besloot om het te filmen om aan te tonen dat er nog goede mensen zijn. De video ging in geen tijd viraal en ontroerde al meer dan 5 miljoen mensen.

Kenesha zag het eind vorige maand allemaal gebeuren. David had de wagen bij het tankstation geparkeerd voor een sanitaire stop. Het koppel was onderweg van Orlando naar hun thuishaven (de stad Perry). Rose had in Orlando een ingreep ondergaan en was moeilijk te been. Weer in de auto stappen, lukte amper.

“Opeens zag ik dat drie jongemannen de vrouw te hulp schoten. Het was prachtig om te zien”, zei Kenesha die de mannen herkende als lokale rappers Joc Koe Stoe, Marty en Freddy G. De vrouw vroeg toestemming om de hulpvaardige mannen te filmen. “Ik wilde tonen hoe ze werkelijk zijn”, zei ze daarover. Ondertussen hebben miljoenen mensen kunnen zien dat Joc Koe Stoe, Marty en Freddy G het hart op de juiste plaats hebben. Well done guys!

Facebook10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christine Laevers

  Als die mensen iemand gehad had in hun buurt dan hadden ze niet moeten rijden. Ik hoor alleen maar verbod van rijden voor die oude mensen. Maar als er niemand is om te rijden, wat moeten ze dan doen? ? Sta daar eens bij stil! Toffe geste van die jongens overigens.

 • Anita Billen

  Zeer mooi.

 • Tina Colpaert

  Top van die gasten maar zo mensen moeten ze verbieden om met de wagen nog te rijden als er iets gebeurt geraken ze nooit op tijd eruit laat staan enige reflex of deftige reactie!

 • ludo willems

  Prachtig , Het moet niet altijd kommer en kwel zijn in onze kranten.

 • San Waren

  Hartverwarmend, maar kunnen zulke mensen nog verantwoord met een wagen rijden?