VIDEO. Meisje knalt keihard tegen muur als ze bij spelen VR-spel op vlucht slaat voor virtuele granaat

YouTube
Een video van een meisje dat zichzelf lelijk bezeert terwijl ze een computergame speelt in virtuele realiteit gaat viraal op sociale media. Op de beelden is te zien hoe ze tijdens het spel in paniek op de vlucht slaat voor een virtuele granaat en tegen een muur aan smakt.

When VR Gets Too Real

This is why they start you out with Fruit Ninja. Friend tries VR for the first time and accidentally drops a virtual grenade, creating a real panic run for her life...

“Dit is waarom ze je laten beginnen met Fruit Ninja (een spel waarbij je fruit in stukken moet hakken, red.). Een vriendin probeert voor de eerste keer VR en laat per ongeluk een virtuele granaat vallen. Ze slaat in paniek en rent voor haar leven…”, klinkt het in het bijschrift bij de video op YouTube.


Volgens de Britse krant Daily Mail werd de video in Californië gemaakt. Op de beelden is te horen hoe het meisje van haar vrienden de opdracht krijgt om in haar virtuele wapenarsenaal te tasten, een granaat te nemen en die te gooien. Maar omdat het de eerste keer is dat ze een VR-spel speelt, laat ze de virtuele granaat aan haar voeten vallen, waarop ze in paniek slaat en vlucht. Het resultaat: ze knalt keihard met haar hoofd tegen de muur van een open haard.




1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Steven Crayem

    Ga daarmee naar den oorlog. :D