VIDEO: Man jaagt Oostendenaars stuipen op het lijf met 'diarree-grap'

RV
In Oostende heeft een man voorbijgangers de stuipen op het lijf gejaagd met wat hij zelf noemt 'The Flying Diarrhea Prank'.


In het filmpje wandelt de man rond en zegt telkens dat hij last heeft van zijn darmen. Net dan komt er een bruine substantie uit zijn broek geschoten. In andere gevallen wandelt hij met stuiptrekkingen over straat en besmeurt hij op dezelfde wijze voorbijrijdende auto's. De getuigen of 'slachtoffers' kunnen er in elk geval niet mee lachen en denken dat het om echte stoelgang gaat. In werkelijkheid heeft de man een zak met buisje in zijn broek zitten. Welke substantie hij wegschiet, is niet duidelijk.

"Carwash betaald"
De grappenmaker zegt dat hij steeds de muren reinigt om problemen te vermijden. "Ik heb het ook al aan de stok gekregen met een autobestuurder. Ik begreep hem uiteindelijk wel. Ik heb toen de kosten van de carwash betaald", aldus de man. De politie sprak hem naar eigen zeggen al eens aan over zijn stoten. De diarree-grap is namelijk lang niet de enige die hij al uithaalde in Oostende. "Ze beginnen mij al te kennen, maar echte klachten heb ik nog niet gekregen. Ik probeer mensen achteraf duidelijk te maken dat het om een grap gaat om boetes te vermijden."
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Van Dewiele

    Haha, tot je eens een verkeerde tegenkomt die er echt niet mee kan lachen, voor welke reden ook...