VIDEO. Beer ontdekt bubbelbad in achtertuin en grijpt zijn kans

VTM Nieuws
Deze beer had duidelijk nood aan ontspanning. Hij lijkt alvast enorm te genieten van het bubbelbad in de tuin van Mark Hough, een Amerikaan die rustig een margarita was aan het drinken toen hij plots geritsel hoorde. “Ik keek om en zag plots een beer over mijn hek klimmen”, vertelt hij. “Daarna waggelde het beest naar mijn jacuzzi om volop te genieten.”

Hough ging snel naar binnen, maar het dier leek zo op zijn gemak dat hij naar buiten ging om het tafereel te filmen. De beer speelde met de chloorverdeler en gooide ook de thermometer in het rond.

Na te weken in het bubbelbad, had het dier duidelijk dorst. Het liep wat rond in de tuin, tot hij de margarita van Hough vond. “Hij wandelde er recht op af en dronk hem in één teug op”, vertelt de Amerikaan.

Bekijk ook:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jurgen Van Den Bergh

    Volgende week heeft hij zijn lief bij.

  • Marc LInden

    Amerika is tolleranter dan België.Hier was hij allang verdoofd en doodgeschoten. Daar krijgt hij een aperitief.

  • Filip Traen

    Die komt zeker terug hoor, zou ik ook doen als ik na een zwerftocht door het bos een tuin met bubbelbad en drank tegenkwam.