Vibrator in brievenbus jaagt bewoners de stuipen op het lijf

Toy Joy

Een rinkelende en vibrerende vibrator in een brievenbus heeft de bewoners van een meergezinswoning in het Duitse Oranienburg de stuipen op het lijf gejaagd. 

Enkele bewoners durfden gisterennamiddag wegens het mysterieuze geluid het pand zelfs niet meer verlaten, aldus de politie vandaag in Brandenburg. Mogelijk waren ze wegens de waarschuwingen voor verdachte pakketten in verband met de afperser van pakjesbedrijf DHL uiterst voorzichtig en verwittigden ze de politie. 

De agenten ontdekten door de brievenbusklep het seksspeeltje, dat blijkbaar bij het posten in de bus vanzelf in werking was geschoten. Omdat de eigenaar van de brievenbus niet te bereiken was en de vibrator al enige tijd aan stond, lieten de ambtenaren het ding waar het was.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.