Verlamde man kondigt baby aan op hilarische wijze

Instagram / Kayla Duffin Photography
Een koppel dat samen een baby verwacht, daar kijkt niemand van op. Maar wel als een van de twee verlamd is vanaf zijn middel en nooit gedacht had dat hij een kind kon verwekken. En dus kondigen Amanda en Todd hun zwangerschap met veel humor aan.

In 2014 raakte Todd Krieg verlamd na een motorongeval. Hij reisde van Ohio naar Californië om deel te nemen aan een revalidatieprogramma, en dat is waar hij Amada Diesen ontmoette. Todd werd verliefd op de knappe revalidatiespecialiste, en toen hij in 2016 terug naar Ohio trok, verhuisde Amanda met hem mee.

Niet veel later ontdekte Amanda dat ze zwanger was. Een grote verrassing, want het was niet zeker dat Todd een kind kon verwekken met zijn verlamming. "We waren zeker niet aan het proberen", aldus Amanda aan Today News. "We waren enorm geschokt en overweldigd. De dokters hadden ons immers verteld dat de kans op een kind zeer klein was zonder de hulp van IVF of andere methodes."

Om de zwangerschap aan te kondigen, organiseerde het koppel een fotoshoot. Ze schreven met krijt 'Het werkt nog steeds' op de muur, en namen een hilarische foto waarbij Amanda gegeneerd kijkt en Todd een thumbs-up geeft. En als hij haar even later ook nog eens verrast met een huwelijksaanzoek, is het moment compleet. "Natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten - hij heeft echt voortdurend pijn. Maar ik ben dankbaar dat we samen een leven kunnen uitbouwen", aldus Amanda. Ik ben er zeker van dat hij een geweldige vader zal zijn voor onze zoon."

Then came baby. @amandadiesen @toddkrieg531. *if using this photo please give credit to Kayla Duffin Photography* @popsugar
Got to do my first surprise engagement shoot. So happy for you guys! @toddkrieg531 @amandadiesen. *if using this photo please give credit to Kayla Duffin Photography*1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Dimi Bauwens

    Machtig!