Vergeet 'de jurk', het internet heeft het nu over 'de kast'

De kast: grijs met blauw, roze met wit of roze en lichtgroen?
reddit De kast: grijs met blauw, roze met wit of roze en lichtgroen?
Als het op bizarre discussies aankomt, spande het internet de kroon toen hét onderwerp de kleur van 'de jurk' was. Twee jaar later wordt het internet opnieuw gek, maar dit keer door een kast. 

Een nieuwe dag, een nieuwe discussie op het internet. Twee jaar geleden werd maar niet duidelijk welke kleur 'De Jurk' had. 'De Jurk' zette zowaar heel het internet op zijn kop omwille van welke kleur het kledingstuk nu juist had: blauw met zwart of goud met wit. 

Dit keer komt het internet er niet uit welke kleur 'de kast' heeft: grijs met blauw, roze met wit of roze en lichtgroen? Er zijn verschillende kampen maar de eigenaar van de kast, die de foto de wereld instuurde, onthulde meteen de waarheid. De kast is grijs en blauw. 

What Colour Do You See: Pink & White or Blue & Grey? from blackmagicfuckery



7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Frits Janse

  De kleur wordt vooral bepaald door de kwaliteit en instellingen van de camera (en flitser) en door het scherm van het apparaat waarop de foto bekeken wordt. Bij mij is de kast mintgroen met grijs.

 • wilfried de hert

  Tof, het internet wordt gek. Het internet kan misschien voor een betere camera zorgen.

 • Shakira moessa

  Olijfgroen ?? Eerder roos en wit !!!

 • Sidney Stoffels

  Wanneer gaan de mensen nu eens leren om de juiste witbalans te gebruiken bij het maken van foto's? Dat is de vraag dat gesteld zou moeten worden.

 • Dave Lahousse

  ik zie 1 grijze lade en de rest een soort olijfgroen .. :/