Tuinketen biedt twee dennenappels aan voor 5 euro

Deze twee dennenappels kosten bij Intratuin 5 euro.
Intratuin Deze twee dennenappels kosten bij Intratuin 5 euro.
Een gezellige kerst is te koop. Tuincentra puilen uit van de lichtjes, ballen en natuurlijk materiaal. De Nederlandse keten Intratuin die ook actief is in ons land, vraagt 5 euro voor twee dennenappels. ‘Wááát?!?’ 

Op de sociale media liggen mensen in een deuk om de gekkigheid in het tuincentrum. In het bos struikel je dit jaargetijde immers over de afgevallen dennenappels. 

De tekstschrijver van Intratuin heeft zijn best gedaan om er nog iets van te maken, ook al vergeet hij de tussen-n in dennenappel: ‘De denneappels maritima van Intratuin zijn vrolijk, decoratief en met een beetje nepsneeuw snel in winterse sfeer te krijgen. De denneappels kunnen gemakkelijk gebruikt worden in een kerststuk of als decoratie op een kerstkrans. Verkrijgbaar in verschillende kleuren of gewoon naturel. Voor ieder wat wils.’  Diezelfde tekst vinden we ook op de Belgische site terug, al is de prijs bij ons lager: voor 2,49 euro kan je ze kopen in een van de vier Vlaamse vestigingen van Intratuin. 

Behalve veel vermaak om de malligheid in de tuincentra is er ook ergernis. De dennenappels worden in Nederland en België verkocht in een milieuonvriendelijk plastic doosje.

In Vlaanderen kunnen de dennenappels voor 2,49 euro de jouwe worden:

intratuin.beReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.